Jak používat GuideConnect - Pro počítače

V tomto videu se dozvíte, jak pro ovládání programu GuideConnect používat klávesnici a myš. Zjistěte více na https://yourdolphin.com/support nebo se obraťte na vašeho prodejce.

Transcript

V tomto videu se dozvíte, jak ovládat GuideConnect pomocí klávesnice a myši.

Používáte-li klávesnici, je třeba si zapamatovat jenom 4 klávesy pro pohyb po obrazovce. Šipka dolů přesune kurzor na další položku na obrazovce. Šipka nahoru přesune kurzor na předchozí položku na obrazovce. ‘Enter’ zvolí položku a otevře novou obrazovku a ‘Escape’ přejde zpět na předchozí obrazovku.

Pokud dáváte přednost použití myši, stačí přesunout ukazatel myši nad položku. Klikněte jednou pro přečtení položky nahlas a klikněte dvakrát pro její otevření. GuideConnect lze také ovládat pomocí "bočních tlačítek" umístěných na okrajích obrazovky. Kliknutím na tlačítka Další a Předchozí se můžete pohybovat po položkách, kliknutím na tlačítko OK zvolíte položku a kliknutím na tlačítko Zpět se vrátíte na předchozí obrazovku.

Přesunete-li se na určitou obrazovku, GuideConnect Vám sdělí, zda jsou k dispozici akce. Chcete-li otevřít nabídku Akce, stiskněte na klávesnici klávesu “F2” nebo klikněte na modré tlačítko v levé horní části obrazovky.

V GuideConnect lze nápovědu získat dvěma způsoby. Nápovědu k funkci, kterou právě používáte, získáte stiskem klávesy “F1” na klávesnici. Případně můžete stisknout klávesu “F3” na klávesnici nebo kliknout na žluté tlačítko v pravé horní části obrazovky. Zde naleznete nápovědu a informace o zařízení, např. upozornění, zda jste připojeni k Internetu, a další.

Doufáme, že budete používat GuideConnect. A nezapomeňte, že pokud budete potřebovat pomoc, navštivte nás on-line na adrese yourdolphin.com/support nebo se obraťte na vašeho prodejce.