Hvordan å bruke GuideConnect - Tastatur

I denne videoen lærer du hvordan du styrer GuideConnect, ved hjelp av tastaturet og musen. Besøk oss online på https://yourdolphin.com/support, eller kontakt Provista as.

Transcript

I denne videoen lærer du hvordan du styrer GuideConnect, ved hjelp av tastaturet og musen.

Ved bruk av tastatur trenger du bare å huske 4 taster for å bevege seg rundt på skjermen. PIL Ned flytter til til neste elemet på skjermen. PIL Opp flytter til det forrige elementet på skjermen. 'Enter' velger elementet ditt og åpner en ny skjerm, og 'escape' tar deg tilbake til forrige skjermbilde.

Hvis du foretrekker å bruke musen, flytter du  bare musepekeren over et element. Klikk en gang for å få opplest elementet og klikk to ganger for å åpne elementet. Du kan også styre GuideConnect ved å bruke sideknappene plassert på kantene på skjermen. Klikk på neste og forrige knappene flytte gjennom elementene, klikk på "OK" -knappen for å velge et element, og klikk på "tilbake" -knappen for å gå tilbake til forrige skjermbilde.

GuideConnect fortelle deg når ekstra funksjoner er tilgjengelige i et skjermbilde. For å åpne Funksjons-menyen, trykk "F2" på tastaturet, eller klikk på den blå knappen øverst til venstre på skjermen.

Det er to måter GuideConnect tilbyr hjelp på. Trykk "F1" på tastaturet for å få hjelp til funksjonen du bruker. Alternativt, trykk "F3" på tastaturet, eller klikk på den gule knappen øverst til høyre på skjermen. Her finner du hjelp og informasjon om enheten din, for eksempel varsler, om du er koblet til Internett og mer.

Vi håper du liker å bruke GuideConnect. Og husk, hvis du trenger hjelp når som helst, besøk oss online på yourdolphin.com/support, eller kontakt Provista as.